Noen tips når du søker jobb

Under finner du nyttige tips når du søker jobb i Vennesla kommune.

Alle ledige stillinger

Registrere CV

I Vennesla kommune utlyser vi alle ledige stillinger og de må søkes på gjennom Webcruiter. Vi behandler ikke åpne søknader. 

Er det ingen stillinger du ønsker å søke på akkurat nå? Da er det likevel mulighet til å registrere CV'en din i Webcruiter så er du klar når det kommer en ledig stilling du vil søke på. 
Registrer din CV i Webcruiter.

Vil du ha epost om ledige stillinger?

Logg deg inn i Webcruiter, lagre  søk på relevante stillinger for deg, filtrer søk etter dine ønsker, trykk på "Lagre søket". Neste gang det kommer en stilling som passer ditt søk, vil du motta en e-post. 

Offentlig søkerliste

Vennesla kommune følger offentlighetsprinsippet og er forpliktet til å publisere en offentlig søkerliste på kommunens postliste ved søknadsfristens utløp.  Denne inneholder navn, alder, stilling/yrkestittel og bostedskommune.  

Du kan søke om å bli unntatt offentlighet, men søknader innvilges kun unntaksvis og etter en saklig vurdering.

Politiattest, auturisasjon og egenerklæring

I noen stillinger hos oss er det nødvendig med en politiattest, autorisasjon og/eller egenerklæringsskjema tuberkulose/MRSA før du begynner hos oss. Dette vil bli oppgitt i stillingsannonsen. 

Politiattest
Før tiltredelse må det leveres politiattest, den kan ikke være eldre enn 3 måneder. Du kan ikke søke om politiattest før du har fått tilbud om en stilling. Informasjon om politiattest finner du på www.politiet.no.

Autorisasjon
For å kunne jobbe som helsepersonell i Norge trenger du autorisasjon eller lisens. Helsepersonell med krav om norsk autorisasjon må selv søke om autorisasjon til Statens autorisasjonskontor for helsepersonell. Autorisasjonskontoret kan innvilge lisens som gir en avgrenset mulighet til å arbeide som helsepersonell i en kortere periode i påvente av norsk autorisasjon. Du kan imidlertid ikke starte i stillingen før du har dokumentert at du har en autorisasjon.  

Utenlandske arbeidstakere

Utenlandske statsborgere som skal arbeide i Norge må vanligvis ha oppholdstillatelse. UDI har mer informasjon. På hjemmesiden til Senter for utenlandske arbeidstakere finner du nyttig informasjon fra Politiet, Skatteetaten og Arbeidstilsynet om hva du trenger for å jobbe i Norge.

On the website Service Centre for Foreign Workers  you will find all the information you need to work in Norway.

Foreign nationals who are going to work in Norway normally need a residence permit. You will find more information here:  udi.no