- Stup ut i det! Vi trenger flere badeverter til høst og vinter. Det hadde vært veldig greit hvis noen meldte seg allerede nå. Da kan de få kurset som begynner mandag – og jobbe i sommer hvis hallen åpner,  sier park- og idrettssjef Ole Petter Omdal.

Vi trenger to gutter og to jenter som nye badeverter. I tillegg til mulig sommerjobb, er det snakk om en del jobbing utover høsten og vinteren som tilkallingsvikarer og helgehjelp. For å bli badevert må du har godkjent livredningskurs/test. Kurset foregår mandag 22. juni fra klokka 08.00

Omdal planlegger i disse dager bemanningskabalen hvis svømmehallen skal ha åpnet utover sommeren. Vanligvis er den stengt i juli, men flere har bedt om at den holder åpent siden det er et spesielt år i år. Flere enn vanlig er hjemme – og handelsstanden ønsker at svømmehallen kan være med på å trekke folk til bygda.

- Som sagt er ikke avgjørelsen om sommeråpent fattet, men det hadde gjort eventuell drift i sommer lettere hvis vi fikk på plass flere verter allerede nå, sier Omdal.

Hvis du er interessert, kan henvende du henvende deg her for ytterligere informasjon:

Park- og idrettssjef:  Ole Petter Omdal 932 54 414

Leder i svømmehallen:  Steinar Green 944 39 986.