Vi ber begge to kontakte Vennesla kommune via sentralbordet 381 37200 og spørre etter kommuneoverlegen. Da kan vi få avklart situasjonen.

Minst ti skiturister er smittet med mutert virus på Hovden. En del av den ene reisegruppen med smitte tok  16-bussen ned fra Hovden til Kristiansand søndag 14. mars. Smitteporingsteamene ønsker kontakt med alle busspassasjerer for å kartlegge smitte.

Torsdag morgen har vi i Vennesla kommune blitt informert om at én passasjer gikk av på Skarpengland, mens en annen gikk av på Homstean. Det er jo grunn til å tro at begge hører til i Vennesla kommune, og derfør ønsker vi kontakt med begge. Kristiansand kommune har jobbet mye med å finne ut av hvem som var i bussen. 

Vi vet hverken kjønn eller alder. Vi vet ikke om de har hatt nærkontakt med smitte eller har testet seg i ettertid. Det er viktig at vi får klartlagt begge to sin situasjon.

 

 

 

Alle de smittede er reist ut av Bykle kommune. Gruppa fra Kristiansand reiste ned fra Hovden til Kristiansand med buss på 16-avgangen søndag 14. mars. Alle passasjerene er bedt om å gå i karantene og teste seg.