• Dato: 5. mai 2022
  • Sted: PM5 Hunsfos Næringspark
  • Tidspunkt: 12-15.30

Tema er hvordan du som arbeidsgiver kan bli mer lønnsom og i tillegg styrke bedriftens kultur, samhold og effektivitet ved å tenke mangfold inn i organisasjonen. Arrangementet er gratis og vi gleder oss til å se deg! Vi starter med en god lunsj.

- Fra kommunens side er vi svært glade for dette initiativet. Dette er samskaping for et mer inkluderende Vennesla. Vi håper mange kommer både fra privat og offentlig sektor. Jeg anbefaler flest mulig kommunale ledere om å delta her, sier rådgiver i Vennesla kommune, May Lene Uberg.

På konferansen vil du få nyttig kunnska om hvordan næringslivet, NAV og andre aktører kan samarbeide for at flere unge skal komme ut i arbeid.

PÅMELDING HER

Vi får besøk av Olav Haraldseid - foredragsholder og forfatter av boken "Mangfoldskapitalisme". Han er en prisbelønnet foredragsholder med solid toppledererfaring innenfor store internasjonale selskaper. Foredraget vil gi inspirasjon og solid faglig påfyll, en god latter og tankevekkende nye perspektiv, samt nyttige erfaringer fra det praktiske arbeidsliv.

Boken «Mangfoldskapitalisme» fokuserer på hvordan du kan gjøre mangfoldet i organisasjonen mer lønnsomt.Haraldseid er en av landets fremste eksperter på endringsledelse og hvordan man kan bygge en kultur for gode prestasjoner over tid.

Francois Elsafadi vil lose oss trygt gjennom dagen som fasilitator. Han er født i Libanon og tilbrakte store deler av barndommen som flyktning i Berlin. Han kom til Norge som 14-åring og var på dette tidspunktet i ferd med å havne i et dårlig miljø i Tyskland. Francois har viktige historier som viser hva effekten av et lokalsamfunn og personlige relasjoner kan føre til – det vil garantert motivere og inspirere!