På planleggingsmøtet for vaksine fredag, kom meldingen om 26 nye hetteglass og 168 nye vaksinedoser neste uke. Noe vil gå til revaksinering og til nye beboere/brukere på sykehjem og hjemmetjeneste og noe til helsepersonell. Resten vil vi fordele som følger under:

Hægeland og Øvrebø:

Onsdag 10. februar fra cirka klokka 10.30 er vi til stede i dagsenterets lokaler i Hægelandsheimen for å vaksinere innbyggere i Øvrebø og Hægeland som er over 85 år.

Vi har doser nok til å fylle hele dagen her. Derfor vil også noen (ikke alle) i aldersgruppen 83 og 84 bli kontaktet. Vi minner om at alle ringes opp fra legesenteret. Dere kan vente til dere får beskjed.

Alle ringes opp fra nr. 948 73 717. (ikke ring inn til dette nummeret med mindre du skal avbestille time.)

Vennesla:

Vi fortsetter vaksinering på Legesenteret onsdag 10. februar og torsdag 11. februar fra kl 16.00 til cirka 21.00. Muligens vil også noen få time på dagtid.

Her er vi noe lenger kommet i vaksinering. Vi vil ringe de over 85 som til nå ikke har svart, eller av andre grunner ikke har kunnet vaksinere seg. Vi vil også ringe nedover i aldersgruppe 84 år og 83 år.

Vi minner om at alle blir kontaktet og ringes fra legesenteret. Dere kan vente til dere får beskjed.

Alle ringes opp fra nr. 948 73 717. (ikke ring inn til dette nummeret med mindre du skal avbestille time.)

Her på hjemmesiden har vi mer vaksineinformasjon

Bruk munnbind!

Vi ber alle som skal møte til vaksinering om å ha på eget munnbind. Hvis du ikke har, vil du få av oss. Men det beste er hvis du ankommer med munnbind. Helsepersonell bruker munnbind når de vaksinerer.

Her på hjemmesiden har vi mer vaksineinformasjon

Takk til innbyggerne!

Vaksinemøtet hver fredag avklarer neste ukes vaksineprogram. Vi beklager at vi ikke kan fortelle noe lenger fram. Alle skulle ønske at vi visste hvor mange vaksiner vi fikk langt fram, men sånn er ikke situasjonen.

Vi takker for svært god samarbeid med befolkningen. Antallet spørsmål og henvendelser er svært lavt, og det viser at dere innbyggere følger godt med på informasjon som legges ut, informerer hverandre og hjelper hverandre. Fortsett med det. Tusen takk.

Nasjonal vaksineplan er en informasjon fra Folkehelseinstituttet. Den endres stadig, men under kan du se siste versjon av det som kalles "optimistisk anslag".

Vaksineringsplan for Norge