- Vi legger til rette så godt vi kan. Vi tar med oss den oppmerksomheten Vennesla kan få og håper selvsagt det får noen positive konsekvenser for oss, sier kultursjef Arnstein Haakonsen og ingeniør Daniel Bugge Angelstad. Sistnevnte har ansvar for å forvalte kommunale veger.

Den franske gjengen har med seg Petter Solberg på turneen som kalles «The Green Road Trip» og er en tur med elektriske biler fra Oslo til Stavanger. Selvsagt  er hele opplegget Viking-inspirert.

BBC står bak filmproduksjonen som vises på RMC Découverte channel i Frankrike.

Deltakerne i Top Gir France er superstjerner i hjemlandet. De kommer med et stort crew på 25 personer. Cirka klokka 12.00 onsdag 20. oktober kommer de tre superkjendisene inn med bilene sine foran Kulturhuset i Vennesla. Petter Solberg kommer også i egen bil. De kommer direkte fra Bronseplassen i Høvåg.

Om biler skal inn i Kulturhuset/Biblioteket er ikke helt klart, men de skal i alle fall fortære en bedre lunsj, før el-bilene tar ut i retning Vestbygda i Hægeland for et skikkelig el-bilrally.

Steinslandsvegen lengst nordvest i Vennesla stenges fram mot klokka 18.00 på ettermiddagen. Vegen er kjent fra Rally Sørlandet.

- Vi gleder oss til Vennesla, sier Per Christian Håveødegard. Han er norsk medprodusent og kommer fra bilklubben NMK Midt Gudbrandsdal