- Vi anser smittefaren som svært liten fra de smittede og ut i befolkningen. Dette er de to arbeiderne som har sittet i karantene ettersom to kolleger de bor sammen med fikk påvist smitte 14. oktober, opplyser kommuneoverlege Per Kjetil Dalane.

De fire har oppholdt seg i boligen de leier mens de er i Vennesla. De får hjelp av huseier til mat. Den settes på trappa.  Nå er altså alle fire i boligen i isolasjon inntil videre.

Vennesla kommune benytter anledningen til å minne om at smittefaren er kraftid økende i hele Norge. Det må også vi i Vennesla forholde oss til.

I går ble 270 nye smittetilfeller påvist. Siste døgn er dette øket ytterligere til 290 på landsbasis. Helsemyndighetene snakker om november som den store dugnadsmåneden hvor smitten igjen må slås ned. Ordfører Nils Olav Larsen ber alle innbyggere være ekstra nøye framover med håndvask og avstand på en meter. Vi skal være hjemme, ikke ute blant folk,  hvis vi er syke. 

Statsministeren har bedt alle nordmenn om å redusere antall personer de møter på en vanlig dag. Hun ber alle bidra i dugnaden slik at vi kan feire en mest mulig normal jul - uten restriksjoner på juleselskapene.