- Den ene har vært i ekstra karantene siden fredag fordi vi mistenkte smitte etter nærkontakt i Kristiansand. Nå kom resultatet, og det var positivt. Nå går vedkommende i isolasjon.
Smittesporing viser svært liten fare for smitte utenfor husstand, opplyser kommuneoverlege Per Kjetil Dalane. 
Det andre tilfellet er smitte internt i husstand til annen smittet. Vedkommende er i karantene og går nå over i isolasjon.

Kommuneoverlege Dalane forberedte oss på at det kunne komme smittetilfeller hos enkelte nærkontakter etter at vi hadde ganske mange smittetilfeller for en stund siden.  Smittesituasjonen anses som avklaret og under kontroll.  

På ett tidspunkt for et par uker siden, satte vi over 100 i karantene. Dette har isolert smitten i stor grad. Vi vil understreke at det fortsatt må jobbes dugnad.  Vi trenger at alle bidrar og følger smittevernrådene.  Holde avstand. Lav terskel for testing. Vaske hendene.  Være hjemme når du er syk. Ha få nærkontakter. 

Søndag morgen meldte flere medier og Folkehelseinstituttet om et annet smittetilfelle i Vennesla. Dette tilfellet er fra en som bor i Kristiansand, men som har hatt folkeregistrert adresse i Vennesla. Tilfellet er undersøkt og smittesporing er håndtert i Kristiansand.