- Vi har informert ansatte, mens Vennesla kommunes smittesporingsteam kontakter de aktuelle elevene spesielt om karantenen. Vi informerer også på skolens hjemmeside, opplyser rektor Gyrid Nedberg Grønlid. 
 

De to nye smittetilfellene henger sammen med de fem smittetilfellene fra tidligere i uka. Den første smittede er nærkontakt til tidligere smittet. Den siste er nærkontakt til denne igjen, og var i ventekarantene. Sistnevnte har fått positiv resultat på en hurtigtest.

Den ene smittede er elev på VG 2 ved Vennesla videregående skole, og dermed må 21 elever og en lærer  i karantene. Karantenen varer til 17. april, men kan avblåses 15. april hvis test nummer to den 14. april er negativ. 

Det har vært økende smitte i Kristiansand-regionen de siste dagene, etter først et kraftig fall i smitten. Mye av smitten henger sammen og har samme opphav, og det var ventet at en del nærkontakter nå i helgen kunne teste positivt. Ordførerne i regionen skal snakke sammen om økningen over helga og om det er behov for nye felles tiltak.