Alt du behøver å gjøre å er å melde deg på Nullvisjonen Agder sitt ungdomsprosjekt HER.

Premien er 5000 kroner til en sikkerhetsreparasjon på bilen din, eller du kan bli med til Rudskogen og få kjøreopplæring fra noen av landets beste instruktører. Å få lov å straffe en Porsche Cayman på en lukket bane, er slett ikke det verste man kan gjøre . . .

- Dette er en fantastisk mulighet for ungdommen. Vi har gjennomført noen ganger med svært gode tilbakemeldinger fra deltakerne, sier Tom Erik Dønnestad, avdelingsleder for Nullvisjonen i Vennesla, Søgne, Songdalen og Iveland.

Ungdomsprosjektet handler om å bygge trafikksikker kjøring. Du må møte opp på fire samlinger og du må undertegne en kontrakt om å kjøre fornuftig. Alt sammen helt gratis for de som blir med.

Som en del av prosjektet deltar du også på 18Pluss, dersom du ikke har dette kurset fra tidligere. Det er en kveld med mye praktisk opplæring.

Første samling er i februar 2020 og turen til Rudskogen er i juni.

Nullvisjonen handler som kjent om null drepte og alvorlig skadde i trafikken – et mål vi må stå sammen om å klare.  Dønnestad jobber ut fra sitt kontor i Vennesla kommune med å gjøre visjonen til virkelighet i vårt område.