Til sammen er ti lærere og 35 elever i karantene grunnet nærkontakt med eleven ved skolen. Syv av disse er innbyggere i Vennesla kommune. 
- Smitten hos eleven fører til karantene for en klasse pluss en gruppe som tar samme skolebuss, opplyser rektor Ole Arild Endresen.

Samtidig er det andre ved skolen som har testet seg.

Skolen velger derfor å stenge helt mandag til disse testene er analysert. Dette for å være så på den sikre siden som mulig. Skoleledelsen vil vurdere situasjonen på nytt når prøvesvar foreligger.

Kommuneoverlege Per Kjetil Dalane i Vennesla har hatt løpende kontakt med Kristiansand kommune og skolen gjennom søndagen Han har sørget for at de som bor i Vennesla og skal i karantene er informert.

Det er ikke nye kjente smittetilfeller i Vennesla kommune i helga. Vi har imidlertid fått melding om en utenbygds smittet som har besøkt en forretning i Vennesla. Eier av forretningen er kontaktet av kommuneoverlegen, men det er ikke ansett for å være noen nærkontakter i Vennesla i dette tilfellet.

Som  tidligere informert ble det foretatt 178 tester tidlig i forrige uke etter smitte hos elev ved Vennesla skole, 177 av disse var negative. Onsdag 11. november ble 42 testet, alle negative. Torsdag 12. november ble 57 testet, alle negative. Fredag ble 38 testet. Her er ikke alle analysert ennå.  

Vennesla er fremdeles  i en svært heldig situasjon smittemessig. Det kan endre seg fort. Den beste forsikringen mot smitte er fremdeles reglene om avstand, håndvask og å være hjemme når du er syk. Lykke til!