-  Det sto kø av folk. Rekorden fra før er 12.000 kroner, sier en stolt rektor ved Vennesla Voksenopplæringssenter, Frøydis Solberg.

Fremdeles er det noen frosne vårruller igjen på lager. De ligger på frysen og det er bare å ringe skolen hvis du vil ha 20 vårruller til 400 kroner posen. De er knallgode!

Elevene i matfag hadde produsert opp over 1100 vårruller. Sammen med resten av skolen solgte de også lapper og kylling tikka masala. De pleier å gjøre det hvert år til inntekt for TV-aksjonen, men i år tok det helt av.

En av kvinnene som solgte vårruller, fortalte at flere av kontorene og bedriftene i sentrum kom for å kjøpe lunsj til alle sine ansatte. En kunde kjøpte 35 prosjoner.

Årets TV-aksjonen går til Plan og bekjempelsen av barne-ekteskap. Søndag er den store dagen. Da må du ha vipps-kontoen eller kontantene klare.

PS: Elevene ved Vennesla Voksenopplæringssenter skal også skape stemning i årets Julegada. Det blir internasjonal kafé hver kveld i Frikirka. Der serveres en variert og spennende meny. Det er bare å glede seg.