Det eneste å prikke på er at Ruenes ikke har laget skiltet selv, ellers er han svært fornøyd med å ha fått bedriften gjennom nåløyet som miljøsertifisering faktisk er.

- Vi må utvikle oss. Etter hvert vil flere og flere kunder etterspørre om vi opererer bærekraftig og vi ønsker selv å ta miljøansvar. Derfor satte vi i gang med dette arbeidet, sa Børge Ruenes til ordføreren.

Etterpå fortalte han om Reklamehusets fokus på å tilby miljøvennlige alternativer. Kunden kan for eksempel ønske å kjøpe reklamepenner, men da skal det også informeres om og tilbys penner i resirkulert plast.

- Jeg merker hvor bevisst du er, og mye av miljø- og klimaarbeidet handler jo om bevisstgjøring.  Moro å høre. Moro å høre for godt dere driver, sa ordføreren.

Børge Ruenes begynte Reklamehuset på loftet hjemme hos sin far for snart 25 år siden. Det var egentlig faren som startet opp. Faren tok bilder og etter hvert spurte Øvrebø Kjøkkenprodukter om ikke han kunne levere hele kjøkkenkatalogen.

- Jeg var på veg vekk fra kokkeyrket og vi starte litt sammen. Det har bare ballet på seg fra der,  forteller Børge Ruenes.

I 2006 overtok han og broren Gaute selskapet som den gang het Prikken, i dag heter Reklamehuset og holder til i flotte lokaler på Vikeland. Omsetningen har økt jevnt og trutt hvert år og nå har bedriften syv ansatt fordelt på nesten seks årsverk.

- Vi har kanskje vært litt for forsiktige og kanskje burde vi forsøkt å vokse mer, men vi er fornøyde. Det er blitt en grei familiebedrift. Vi har en jevn økning. Vi har jo sett eksempler på at smellen kan bli stor for de som ønsker å vokse fort og gape over for mye, sier Børge.

Reklamehuset driver med omtrent alt mulig innen foliering, skilt  og reklame.  En egen ansatt jobber med solfolie på vinduer. Nye Hotell Norge er eksempel på en stor kunde.

Ellers handler mye om å trykke folie til firmabiler med reklame. Reklamehuset har også eget utstyr for å trykke brosjyrer, hefter og storformat.

- Siden Vennesla har så mange håndverkerbedrifter, har vi ganske mye arbeid med å lage logo og trykke arbeidstøy.  Vi leverer også alt mulig av skilt og reklameartikler, ofte via underleverandører, sier Børge Ruenes, som forteller at bedriften er svært nøye med å gjenbruke emballasje og redusere søppelmengde. Reklamehuset har kunder i hele Kristiansand-regionen.

- Veldig stas. Reklamehuset er første virksomhet i Vennesla innen denne bransjen som blir Miljøfyrtårn. Venneslas næringsliv vil videre, følger med i tiden, utvikler seg og tar stadig nye posisjoner. Det liker vi. Vi skal bygge stolthet og det er alltid moro med bedrifter som får det til, sier ordføreren.