Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
23. februar kl. 14:24

Stenger svømmehallen – innfører ikke egen forskrift

Vennesla kommune stenger svømmehallen. Vi har også en del nye og strengere anbefalinger som befolkningen bes følge. Vi innfører ikke egen forskrift om nedstengning av virksomhet ennå.

Les mer clear

Oasen skole

Oasen skole Vennesla (OSVE) er en kristen friskole godkjent for til sammen 180 elever. Den startet opp i lokaler på Moseidmoen høsten 2020 med rundt 30 elever. Den tilbyr undervisning på alle klassetrinn i grunnskolen når den er fullt utbygd. I skoleåret 2020/2021 tilbys undervisning fra første til åttende. trinn. Oasen er et privat supplement til den offentlige skolen i Vennesla og dette gir økt valgfrihet for barn og foreldre. 

Rektor er Simon Ånonsen og skolen har i øyeblikket rundt ti ansatte og drøyt 30 elever, men dette øker i takt med at skolen bygges ut.

Den første Oasen-skolen ble etablert i Songdalen i 2002. I dag er det skoler i Songdalen, Mandal og Strømme og Vågsbygd i Kristiansand i tillegg til Vennesla. Til sammen går det cirka 450 elever ved disse skolene.

Oasen-skolene har kristne grunnverdier som rettesnor. Skolen følger alle offentlige læreplaner men legger til kristne perspektiver der de finner dette naturlig. I KRLE fokuseres det ekstra på kristen tro.

Oasen skole eies av Oasen Bibelsenter, Filadelfia Kristiansand og Hånes Frikirke.

For mer info: Oasen skole Vennesla