Torsdag 16. august er det nøyaktig to år siden svømmehallen åpnet. Litt på forhånd testet idrettsjef Jürgen Orf og daværende ordfører Torhild Bransdal bassenget sammen med Eivind Drivenes og varaordfører Berit Kittelsen (bildet).

Nesten dobbelt så mange

Tidenes største kommunale investering i Vennesla (snaue 150 millioner kroner) har blitt en stor suksess. Planen var å selge 12.000 billetter i året. De aller siste tallene viser at det er solgt over 46.000 enkeltbilletter på de to årene. DEt har altså vært nesten dobbelt så mange betalende gjester som ventet i hallen.

Enormt issalg

27.478 barnebilletter er solgt og 18.877 voksenbilletter. Idrettsjef Orf må fortsatt vente på de "feite hamburgerne" han ønsket på menyen i kafeen. Derimot går issalget strålende. Det er solgt is for godt over 300.000 kroner de første to driftsårene.

Det er et yrende liv i svømmehallen. I tillegg til alle som betaler, er bygdas skoleelever innom rett som det er. På tirsdager er det også barnehagesvømming. Hallen har både stupeanlegg, varmtvannsbasseng, 25-metersbasseng, barnebasseng, boblebad og mye mer.

Mange naboer

Det er moro å notere de mange kristiansandere og andre venner fra nabokommunene som jevnlig kommer til svømmehallen i Vennesla.

Åpningstidene: Fra klokka 15.00 til 21.00 på hverdager og fra klokka 11.00 til 18.00 lørdag og søndag.

Hvem blir betalende gjest nummer 50.000???