- Får litt god samvittighet

- Ja, det synes jeg er en plikt vi har som innbyggere. Den ene gangen jeg ikke stemte, var det lang kø utenfor valglokalet. Jeg hadde rett og slett ikke tid til å stå å vente. Siden har jeg stort sett stemt på forhånd. Det er praktisk og greit, sier Fredriksen.

Han kom mandag formiddag til Herredshuset sammen med kona Erna. Hun var i stemmeavlukket da han leverte stemmeseddelen. Ingen av dem vil si hva de stemte.

- Jeg er ikke så fornøyd. Det er mye forandringer i eldreomsorgen, sier Erna.

Arne er fornøyd og mener Vennesla drives godt. 

- Jeg er opptatt av eldreomsorg og skole, og jeg synes faktisk at politikerne bruker eiendomskatten godt og fornuftig. Det skjer mye godt i Vennesla for tiden, sier han.

Erna Fredriksen stemte både til fylkestinget og kommunestyret. Arne valgte kun kommunen. Han synes ikke han hadde nok greie på fylkeskommunen.

- Du kjenner litt god samvittighet når du leverer stemmeseddelen. Du har liksom gjort jobben din som borger. Som sagt, jeg synes det er en plikt å delta i valg, sier Arne Fredriksen.

Åpent alle hverdager!

Forhåndstemming foregår fra 12. august og fram til fredag 6. september. Selve valgdagen er mandag 9. september.

Du kan forhåndstemme i Servicetorget på Herredshuset i Vennesla sentrum mellom klokka 08.00 og 15.30 mandag til fredag.

Torsdag 29. august og 5. september blir det langåpent til klokka 18.00.

Lørdag 31. august er Herredshuset åpent for forhåndstemming fra klokka 11.00 til 14.00.

Det blir arrangert egne dager for forhåndstemming ute på omsorgssenterne i tillegg.

Ved nesten alle lokalvalg har valgdeltakelsen i Vennesla vært godt over 60 prosent. For fire år siden falt den i hele landet, og 57,9 prosent av stemmeberettigede venndøler brukte stemmeretten. I år håper vi på god framgang. Demokratiet virker best når det brukes.

Godt valg!