Vi ber alle våre gjester være nøye med kroppsvasken før de går i bassenget. Dette øker vannkvaliteten og minsker behovet for klor og kjemikalier i vannet. Alle badende skal dusje nakne og vaske seg godt før de går i svømmehallen!

Opplever du at du lukter klor etter du har badet i svømmehallen? Visste du at klor fester seg til skitt og bakterier på kroppen vår?

Hvis man hopper i bassenget med bakterier på kroppen vil klor feste seg på hud og hår. Grundig kroppsvask før du hopper i bassenget, vil redusere bakterier på kroppen og i håret. Da er det ingen bakterier for klor å angripe, og man vil derfor ikke lukte klor etter bading. Enkelt!

Vær spesielt nøye med kroppsvasken i forkant av badingen – dusj med såpe og vask håret med sjampo så skal du se at klorlukten blir borte, vannkvaliteten blir bedre og huden blir mer fornøyd!

  1. Dusj naken
  2. Vask deg godt i forkant av badingen. Bruk såpe og sjampo
  3. Skyll badetøy og ikke bruk undertøy under badetøyet
  4. Ta på badetøyet på ren kropp, og kos deg i svømmehallen!  

Har du langt hår skal du bruke strikk. Hvis du ikke ønsker å bløte håret – er det påbudt med badehette. Vi selger engangsbadehetter og flotte badehetter fra Aquarapid i svømmehallen.