Ukas vaksine_13_14

Vaksinering uke 13 og 14:

Vi ber alle sette seg inn i vaksineinformasjon. Det kommer ikke annonse i Vennesla Tidende, siden det ikke kommer avis før over påske. All info blir derfor digital. Den gis på kommunens hjemmeside, på kommunens facebook-profil og som nettannonse i VT.

  • I uke 13 (onsdag 31. mars) blir det vaksinering i Venneslahallen fra 09.30. Da blir vi i praksis ferdig med gruppe tre, som er aldersgruppe 84-75år). Alle har fått beskjed!
  • I uke 14 kommer nesten 400 vaksine-doser. Da blir det vaksinering i Venneslahallen onsdag 7. og torsdag 8. april fra klokka 16.00. Nå vaksineres prioriteringsgruppe fire (65-74år), samt personer i risikogruppe ned til 18 år. Alle vil få sms med forslag til time. Denne må besvares med «ja» for at timen skal gjelde. (DETTE ER VIKTIG Å HUSKE)

 

Regler og råd:

Kommuneoverlege Per Kjetil Dalane minner om at smittesituasjonen er god, men ustabil. Muterte varianter sprer seg fort, også i områder med lav smitte. Det er derfor en rekke regler og råd alle må forholde seg til. Vennesla har egen forskrift hvor hovedpoenget er: Forbud mot flere enn fem gjester i eget hus eller fritidsbolig.

HER KAN DU LESE MER OM REGLENE OG RÅDENE SOM GJELDER

Se hverandre

Vi kan ikke møtes så mye i påska, men samtidig er mange både slitne og ensomme, og mange trenger ei ekstra oppmuntring for å greie de siste kilometerne av denne maraton-reisen. Ring en venn! Gå en tur sammen med noen! Inviter på kubbespill eller gjør noe for barna i nabolaget!

HER KAN DU LESE OM NOE AV DET SOM SKJER FOR BARN OG UNGE

Ordfører takker!

Vi oppsummerer denne informasjonen med følgende oppfordring fra ordfører Nils Olav Larsen og varaordfører Eivind Drivenes:

- God påske til alle innbyggere i Vennesla. Bruk fridagene til å samle krefter. Ro ned, støtt hverandre og kom deg ut i friluft hvis mulig. Tusen takk for den formidable innsatsen så mange legger ned.

God påske!