- Dette blir kult! Vi har plass til godt over 200 i kantina i svømmehallen.  Vi må jo støtte en av bygdas store ambassadører, og vi fant ut at det beste vi kan gjøre er å invitere ung og gammel  til folkefest.

Helaften

Det forteller miljøarbeider Odd Magne Myre og miljøterapeut Kine Kleppe Olsen i Moonlight. De gleder seg – og håper så mange som mulig vil komme. Moonlight arrangerer sammen med Kulturskolen. 

Lørdag klokka 18.00 åpner dørene i svømmehallens kantine.. Det blir trolig noen innslag fra noen av Venneslas yngre talenter på scenen som oppvarming, før NRK-sendingen begynner klokka 20.00.

Pølser, brus og mye patriotisme og glede. Med andre ord en skikkelig helaften.

Ta med bestefar!

- Veldig moro hvis hele familien kommer.  Stas hvis både foreldre og besteforeldre blir med og har det trivelig sammen med ungdommen denne kvelden, oppfordrer Myre.

Målet er en folkefest hvor ung og gammel sammen koser seg og heier på Maria. Det er mye morsommere å se en slik sending sammen, enn å sitte å heie hver for seg

- Målet må være å få Maria så langt som mulig i Stjernekamp, for det betyr mye for både henne, bygda og oss. Vi må jo sende så mange stemmer at vi sikrer folkefest mange lørdager  fremover, sier Myre.

Kanskje helt til finalekvelden...