Innbyggertorget skal være plassen der innbygger og kommune møtes, og målet er å skape bedre dialog, service og samskaping med deg som innbygger. I Kulturhuset venter flere dyktige verter på å veilede og hjelpe deg. Neste år kommer vi også til å arrangere møter og treff der du som innbygger blir i fokus. Ordføreren vil blant annet ha faste møter i Innbyggertorget.

For deg som innbygger er den viktigste umiddelbare endringen at du ikke kan komme uanmeldt til Herredshuset.

Herredshuset vil i praksis bli stengt for besøkende som ikke har avtale om besøk. Der bli det adgangskontroll.

  • For å effektivisere driften og arbeidsdagen, ønsker vi at saksbehandlere og ansatte på Herredshuset kan ha forberedte møter med innbyggerne. Derfor forhåndsavtale.
  • For å øke sikkerheten ønsker vi å ha kontroll på hvem som til enhver tid befinner seg på Herredshuset. Derfor adgangskontroll.
  • For å skape bedre tjenester og effektivisere driften, samlokaliserer vi serviceskranka til kommunen og serviceskranka til biblioteket. Derfor blir Kulturhuset stedet du kan henvende deg.

Åpningstider:

Vi skal fortsatt være en åpen kommune. Alle er hjertelig velkomne til å ta kontakt på epost eller telefon, eller komme på besøk til Innbyggertorget i Kulturhuset.

Åpningstider i Innbyggertorget, blir som i Servicetorget:

  • Åpent for besøkende man-fre mellom klokka 10.00 og 14.00
  • Åpent sentralbord man-fre mellom klokka 09.00 og 15.00
  • Veiledning byggesak tirsdag og torsdag på epost og telefon. Møter må avtales på forhånd.