- Det er kjempegøy å være med på å påvirke. Jeg vil absolutt anbefale folk en periode i barne- og ungdomsrådet, sier Marius Hildebrandt.

Han leder Vennesla barne- og ungdomsråd og har absolutt lyst til å fortsette med det. Valget avgjør. Valget skjer den 21. september klokka 10. 30 i kommunestyresalen på Herredshuset i Vennesla.

Da kan du møte opp og drive valgkamp for deg selv, hvis du har lyst. Kanskje blir du valgt. Kanskje blir dette starten på en politisk karriere for deg. det er fort gjort å bli bitt av basillen. Det er moro å være med på å få gjennomført det man mener og står for. Det er flere som har vært i barne- og ungdomsrådet som nå er med i kommunepolitikken i Vennesla. KrFs Eirik Hodnemyr er ett eksempel. Høyres Marius Dubland Andersen et annet.

- Vi får god trening og god opplæring. Dessuten diskuterer barne- og ungdomsrådet mange viktige saker. Før ferien diskuterte vi for eksmepel mye rundt tilskudd til ulike ungdomsprosjekter. Vi jobbet også med flere store planer som kommunen har laget, forteller Marius Hildebrandt.

Og så vanker det pizza på alle møtene . . .

All ungdom mellom 11 og 18 år kan egentlig møte opp og "melde seg" i kommunestyresalen. Det er fire ledige plasser i barne- og ungdomsrådet skal fylles - og det kan bli en spennende avstemning. Du er hjertelig velkommen til å komme og fortelle hvorfor akkurat du bør velges inn i barne- og ungdomsrådet.