Kommuneoverlege Per Kjetil Dalane opplyser at det er Kristiansand som melder smitten, ettersom innbyggeren har vært testet der. Innbyggeren har allerede vært i karantene en tid og har ingen nærkontakter. Smittekilde er kjent og smittekjeden regnes brutt.

Vennesla har så langt kommet veldig godt fra koronaen i påska. Smitten i hele regionen er stoppet opp og deretter redusert etter at det ble innført strengere smitteverntiltak. Grunnet mutert smitte, skal det fremdeles svært lite til før smitte kan blusse opp, men det  er 16 dager siden sist smittetilfelle i Vennesla, før det siste påskeaften. 

Ordfører Nils Olav Larsen er glad for utviklingen de siste dagene og ukene og roser innbyggerne:

- At det er 16 dager siden sist smittetilfelle, og også dette nye  tilfellet er helt avklart smittemessig, viser meg at venndølene har vært svært ansvarsfulle og flinke. Over hele Sørlandet går smitten ned. I sammen har vi klart å slå den siste bølgen tilbake, virker det som. Nå må vi bare håpe at den gode trenden fortsetter når påska er over og hverdagen kommer, slik at vi gradvis kan begynne å normalisere samfunnet, sier han.