- Vi har ikke helt avgjort hva vi skal gjøre, det avhenger av hvordan vi vurderer situasjonen i slutten av denne uka. Foreløpig er torsdag siste oppsatte dag med drop-in i Venneslahallen. Det er nå vaksinmuligheten er, opplyser vaksinekoordinator Signelill Granås.

De siste ukene har det vært færre til drop-in-vasinering enn i starten da folk sto i timelange køer. Til hver rop-in-runde er det kommet flere titalls med innbyggere som har ombestemt seg. De ville egentlig ikke ha vaksine, men har funnet ut at det er klokt å følge nasjonale helseråd likevel.

Torsdag er det drop-in fra klokka 17.00 til klokka 20.00.

I dag og i morgen er det vaksineringen av 16- og 17-åringer på dagtid i hallen. Neste uke er det aldersgruppen 12 til 15 år som får vaksine. 

Siste døgn har Vennesla kommune registrert tre nye positive. To av disse har ukjent smitteveg og 13 nye er satt i karantene. Alle tre smittede er i alderen 10 til 19 år.

Det ble siste døgn utført 238 tester ved teststasjonen. Presset på kapasitet er nå noe redusert og situasjonen lettere å håndtere, ikke minst grunnet gult nivå på skolene.