Vårens vakreste eventyr, «Sykle til jobben» starter i morgen 19. april og varer til 17. juni! Har du husket å melde deg på?

Deltakelsen dekkes av ATP for de som bor og jobber i Vennesla. Påmelding skjer via sykletiljobben.no eller via Sykle til jobben-appen. Kampanjen er arrangert av Bedriftsidretten, og man kan melde seg på i lag på 2-5 personer eller man kan delta individuelt. Ta beina fatt eller børst støvet av sykkelen og ta turen til fots eller på sykkel. Her er det både en helsemessig og en miljømessig gevinst.

Dersom man vil delta på et lag, kan hun eller han man finne sin arbeidsplass / organisasjon på en alfabetisk liste og knytte seg til denne. Dette gjør man på «min side». Deretter kopler man seg på et lag under denne virksomheten. Dersom det ikke er opprettet et lag, eller laget /lagene er fylt opp, kan man selv opprette et lag. Man kan også invitere kolleger inn i sitt lag.

Alle typer aktivitet teller og all fysisk aktivitet kan registreres - fra sykling/gåing til svømming, dans, yoga og hagearbeid. Man registrerer timer og minutter og km når er aktuelt. Man kan maks få 3 poeng per dag.

* Minst 30 min med fysisk aktivitet gir 1 poeng
* Minst 60 min med fysisk aktivitet gir 2 poeng
* Minst 90 min med fysisk aktivitet gir 3 poeng

Det er en spennende konkurranse. Man kan til enhver tid se hvordan man ligger an i forhold til andre deltakere i eget lag, bedrift, kommune, fylkeskommune og nasjonalt. Det trekkes jevnlig premier gjennom hele kampanjeperioden, og det er fine premier for å verve deltakere.

Dersom du vil delta på et lag, kan du finne din arbeidsplass / organisasjon på en alfabetisk liste og knytte seg til denne. Dette gjøres på «min side». Deretter kobler en seg på et lag under denne virksomheten. Dersom den bedriften du jobber i ikke er med på kampanjen, kan en representant for virksomheten inngå en avtale med «Sykle til jobben».

For mer informasjon se www.sykletiljobben.no eller send mail til sykle@bedriftsidretten.no