Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
koronavirus-tema21

Seks smittede denne uka

koronainfo 16. september 2021

De siste tre døgnene er det registrert seks smittetilfeller i Vennesla. Smitten er nå synkende i kommunen.

Petter Ruenes Jensen (29) er ny enhetsleder i Smååsane Barnehage.

Tilkallingsvikaren som ble sjef

Petter Ruenes Jensen (29) er ansatt som enhetsleder i Smååsane barnehage. Han skulle egentlig bli noe helt annet, men møtet med barna snudde opp ned på yrkesplanene hans.

valgresultat vennesla

Valgresultat Vennesla med de ulike kretsene

Senterpartiet gikk mest fram og Høyre mest tilbake ved Stortingsvalget i Vennesla kommune. Kristelig Folkeparti ble kommunens største parti. Det er store forskjeller mellom de fem ulike kretsene i kommunen.

Venneslas nye bliblioteksjef

Jørn Hjørungnes ny biblioteksjef

Ett av verdens mest kjente og flotteste bibliotek har fått ny leder. 47 år gamle Jørn Hjørungnes er ansatt som ny biblioteksjef i Vennesla.

vaksine2

3. dose fra neste uke – skolevaksinering denne uka

82 prosent (9495 innbyggere) over 18 år er nå fullvaksinerte i Vennesla  Denne uka  foregår det skolevaksinering.  Neste uke blir det drop in igjen for alle- pluss vaksinering med dose tre for definerte grupper. Smitten er synkende.