Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Prosjektleer Eirik Haanes og de andre i Ukraina-prosjektet jobber mye og godt med bosetting av flyktninger.

Cirka 80 flyktninger skal bosettes framover

De kommende månedene skal rundt 80 flyktninger bosettes i Vennesla kommune. For mange av dem kan sommeren bli lang. Frivilligheten er klar til innsats og vil være med på å skape gode aktiviteter.

Eikeland sommer-4

Gratis kjernetid i SFO for førsteklassinger

Fra 1. august innføres det ordning med 12 timer gratis kjernetid i SFO for elever på første trinn. Dette betyr rimeligere SFO for alle elever på første trinn.

Ordfører Nils Olav Larsen hilser alle i Øvrebø, Hægeland og Vennesla en god 17. mai! Foto: Anne Jeppestøl Engedal, VENNESLA TIDENDE

Nasjonaldag i alvorlig glede

Ordførerens hilsen til bygdefolket på en helt spesiell nasjonaldag.

Årets 17. mai blir den mest spesielle vi har feiret på 77 år i Norge, sier ordfører Nils Olav Larsen. Her er hans hilsen til bygdefolket:

Nybygget tar form

- Venneslas peneste tilbygg

- Det må være Venneslas peneste tilbygg, sa rektor Astri Føreland under kranselaget ved Moseidmoen skole fredag.