Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
21. desember kl. 10:37

Innbyggertorg i Kulturhuset

1. november åpnet Innbyggertorget vårt i Kulturhuset, og det er der du som innbygger skal henvende deg. Besøk på Herredshuset skjer etter forhåndsavtale

Les mer clear
Unge og voksne i skjønn forening på møtet "Sammen om Vennesla

45 nye natteravner etter ungdomsmøte!

Formidabelt oppmøte og engasjement

Over 120 voksne kom på møtet om ungdomsutfordringene i Vennesla. Etterpå sa hele 45 ja til å begynne som natteravn eller trivselsvakt!

Tilknytningspsykolog Ida Brandtzæg (til høyre), sammen med Odd Helge Føreland og Rania Ibrahim som starter kurs i uke 5 for foreldrene ved Eikeland Oppvekstsenter .

Hundrevis av foreldre på trygghet-kurs i vår

Først en takk til alle foreldre som utover våren skal bruke inntil åtte kvelder på å kurse seg. Vennesla kommune er en av kommunene i landet som satser mest på trygghetskurs for foreldre.

Jorunn Sagen Olsen tror mange vil få glede av den nye Tilskuddsportalen.

Gavepakke til lag og foreninger

Kommunen har ordnet Tilskuddsportalen

Vennesla kommune har kjøpt inn den nasjonale Tilskuddsportalen. Det åpner helt nye muligheter for lag og foreninger og offentlige enheter som skal søke støtte og tilskudd.