Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
koronavirus-tema21

Ett nytt smittetilfelle

Koronainfo 16. juni 2021

Siste døgn er det ett nytt smittetilfelle i Vennesla.

Etter to og et halvt år med læringsbrett har Venneslaskolen utarbeidet et statusrapport om hvordan DIGIL-satsingen går.

En statusrapport om digital læring – vi er på vei!

Venneslas barn og unge skal om noen år begynne i jobber som ikke finnes ennå. Samfunnet er i enorm omstilling. Den nye rapporten om den store digitale satsingen (DIGIL) i Venneslaskolen viser at vi er på rett vei - og i ferd med å skape en skole som passer til framtida.

Vaksinerekkefølge5[1]

Endrer vaksinebestilling - rekordmange doser

Nå er vi begynt å kalle inn gruppe 9 (45-54 år)

Til uka (uke 25) kommer det rekordmange 828 pfizerdoser med vaksine til Vennesla.. Godt over 500 vil gå til førstevaksinering av gruppe ni (aldersgruppen 45-54 år). Ny ordning for timebestilling innføres også.

Amal Aden og Bjørn Bangvoll informerte om vaksine på Vennesla Voksenopplæring tirsdag - og begge var fornøyd med at så mange skal ta vaksine.

Nesten alle på VVO skal ta vaksine!

Amal Aden roser flott opplegg ved Vennesla Voksenopplæring

Onsdag og torsdag vaksineres alle elevene ved voksenopplæringen som bor i Vennesla. Og nesten alle har svart ja. Det er kjempeflott, sier Amal Aden.

Marianne Wegge er ansatt som kommunalsjef oppvekst i Vennesla kommune.

Venneslas nye oppvekstsjef

Marianne Wegge (49) er ansatt som ny kommunalsjef for oppvekst Vennesla kommune etter Steinar Harbo som går av med pensjon til høsten.