Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
04. desember kl. 09:00

Viktig informasjon vannmåler og brøyting av private veier i kommunal regi

Les mer clear
Klar til trygg julehandel. Agnar Espegren, Anette Jakobsen, Anstein Voreland og ordfører Nils Olav Larsen.

Hurtigtester, vaksiner og juleråd

4. desember oppdatert koronainfo

Fortsatt ingen nye smitteregisteringer i Vennesla kommune. Ved å følge smittevernrådene bidrar du til at vi kan fortsette slik.

pløk

Budsjettforslagene fra politikerne

De ulike partiene budsjettforslag skal ligge ute til offentlig ettersyn fram til kommunestyret 17. desember. Her kan du lese mer om dem.

Plakater med venndølske smittevernråd til julehandelen

Juleselskap, julehandel og julereiser

Under følger råd og anbefalinger om hvordan du bør oppføre deg under julehandel, julereising og julefeiring. Vi håper dette bidrar til at Vennesla forblir smittefritt også gjennom jula.

skolestrkturcollage

16 dager til å påvirke politikerne

Skal Samkom skole bestå eller legges ned? Skal Vennesla bygges delvis ny? Skal Moseidmoen bygges ut? Skal Kvarstein bli oppvekstsenter? Hvor mange idrettshaller skal vi ha?