Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
03. april kl. 09:53

Påskeinformasjon fra Vennesla kommune

Vi ønsker alle innbyggere god påske og håper dere får det så godt som mulig. Under har vi litt informasjon om hva som foregår  i påska og hvor du kan henvende deg  hvis du trenger bistand.

Les mer clear
Ber alle bidra til å redusere spredning av smitte.

Ordføreren ber om full skjerping fortsatt

0804: Oppdatert info fra Vennesla kommune

Melding om én ny smittet. Skole og barnehage forbereder åpning og ordfører Nils Olav Larsen ber venndølene om å fortsette det gode smitteforebyggende arbeidet!

Vennesla omsorgssenter

0304: Oppdatert info fra Vennesla kommune

Stenger campingplasser - gode planer for å ta imot pasienter

Kommuneoverlegen har stengt campingplassene i Vennesla kommune for å redusere smittefaren. I denne saken vil vi også redegjøre for planene framover hvis mange pasienter og innbyggere må tas hånd om.

mooncraft

Påskeinformasjon fra Vennesla kommune