Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Munnbindet er på, og derfor kommer navnene i tilfeldig rekkefølge: Margot, May Irene, Sylvia, Sølvi, Anna, Monica, Liv Grethe, Audrone, Rhona, Line, Nancy, Britt, Enikø, Sandor, Emilie, Kari Marie, Samira, Berit, Marta, Ann Kristin, Marlyn, Elise, Kristine, Ligaia, Grethe, Danguole, Ma Glend, Birgita og Wenche

De som vasker smitten bort!

Feiret Renholdernes dag

I snart to år har renholderne jobbet ekstra og med nye rutiner for å holde smitten lengst mulig vekke. Mandag ble de hedret.

Stein Henry Larsen ber folk parkere bilen hvis mulig de neste dagene. Det er meldt store snømengder.

Gå hvis du kan – ikke parkér biler langs vegene!

Varsler opp mot 80 cm. snø de neste dagene

Alle enheter i Vennesla kommune gjennomgår mandag sine beredskapsplaner. Det er varslet mellom 70 og 80 centimeter snø de neste to,tre dagene. Nå trenger vi at alle hjelper hverandre litt.

Ber alle bidra til å redusere spredning av smitte.

Mange gjør stor innsats nå – fortsatt økende smitte

Ingen ekstratiltak lokalt - Julegada går som planlagt

Sist uke ble det registrert 78 nye smittetilfeller i Vennesla kommune. Vi er fortsatt under landsgjennomsnittet. Kriseledelsen planlegger derfor ikke ekstra-tiltak i Vennesla nå.

Olav Aas Lyngby fikk prisen for årets inkluderingsildsjel

Inkluderingspris til VEF og Olav Aas Lyngby

Rektor Olav Aas Lyngby ved Kvarstein skole er årets inkluderingsildsjel i Vennesla. Vennesla Entreprenørforening er årets inkluderingsbedrift. Selveste fylkesordfører Arne Thomassen delte ut prisene fredag.

Fra venstre: Adelheid Frost Mykland, Nils Olav Larsen, Mette Gundersen og Eivind Drivenes.

Imponert og fornøyd med «Den kortreiste bygda»

Statssekretær Mette Gundersen skal forhandle nye byvekstavtaler på vegne av staten. Fredag var hun i Vennesla – og hun er imponert over arbeidet som gjøres med prosjekt «Den kortreiste bygda».