Smitten fortsetter altså på et høyt nivå. Insidensen pr 100.000 innbygger er nå slik:

  • Vennesla 2143
  • Kristiansand 1850
  • Agder 1368
  • Norge: 1129

Torsdag kveld var 165 innbyggere i Vennesla i isolasjon. Det kommer nye inn og går andre ut av isolasjon daglig. I morges tok alle skolelever og ansatte i skole og barnehage ny test. Tallene for dette foreligger ikke ennå. De skal også ha testrunde til uka. Dette informeres om via skolenes kanaler.

1300 vaksineres

Samtidig med smittearbeid, pågår det viktige vaksineringsarbeidet. Denne uka var planen å vaksinere cirka 1100 venndøler ved Legesenteret, men vi greier å øke til 1300. Siden mange passerte 20-ukersgrensen akkurat nå, har vi utvidet slik at det også vaksineres hele søndag. Vi takker vaksinepersonalet som viser stor fleksibilitet og stiller opp.

Også neste uke er tålig fullbooket med vaksinering de fleste kvelder og på dagtid i helga på Legesenteret.

Vi kaller nå inn i aller aldersgrupper over 18 så fort de passerer grensen på 20 uker fra dose to. Daglig legges nye til denne listen og timebestilling sendes ut. Vi er derfor, stort sett,  så ajour med vaksinering som vi kan være. 

Vi oppfordrer alle til å takke ja nå dere får sms med time til vaksine - også dere som er yngre.  Hvis du er i risikogrupper og ikke har fått vaksine eller time, må du ta kontakt med vaksinetelefonen. 

Hvis du ombestemmer deg og ønsker dose en eller to, er du hjertelig velkommen til å ringe vaksinetelefonen for time.