Vennesla

MORGENARRANGEMENT KL 07.50:

Bekransning av bautaen og tale ved Birgit Amalie Nilssen fra Stiftelsen Arkivet.

Sang av Anne Nilsen Sørli.

Leder av morgenarrangementet er Eivind Drivenes.

Allsang «Fedrelandssalmen» og «Ja, vi elsker dette landet». Slutt kl. 08.10. 08.15

Frokost for musikkorpsene i kantina på Vennesla videregående skole.

SKOLETOGET KL 09.00:

Oppstilling i Skolevegen kl 09.00.Toget går kl 09.30   Rute: Skolevegen - Venneslaheimen Omsorgssenter – Sentrumsvegen – Herredshuset – Bruvegen – Drivenesvegen - Idrettsplassen

REKKEFØLGEN I SKOLETOGET

• Flaggborg ved 1. Vennesla speidergruppe av NSF
  • Vennesla skolemusikkorps
  • Samkom skole
  • Hunsfoss skole
  • Moseidmoen skole
  • Vennesla musikkorps
  • Vennesla ungdomsskole
  • Kvarstein skole
  • Oasen skole
  • Vennesla skole
  • Russen

Parkering for funksjonshemmede ved sørsiden av Herredshuset, vis-a-vis Biffen og ved Spar Bruveien. Vi henstiller til alle om ikke å stille seg foran bilene med funksjonshemmede. Når toget kommet til idrettsplassen, ber vi om at alle skoler stiller opp etter nærmere henvisning. Toget oppløses ikke før etter fellessangen.

FORMIDDAGSARRANGEMENT PÅ IDRETTSPLASSEN KL 11.00

Velkommen ved konferansier Grethe Strand

Vennesla Musikkorps og Vennesla skolemusikkorps spiller «Ja, vi elsker». Alle skolebarna synger. Utdeling av premier i tegnekonkurransen.

Tale ved leder av Vennesla barne- og ungdomsråd Lerke Langeland Øvland

Vennesla kulturskole – sanger fra «Annie»

Hilsen fra leder i 17. mai-komiteen, Solveig Robstad

ELLERS PÅ FORMIDDAGEN Ca. kl. 12.00:

Hangglidere med røyk i flaggets farger flyr over idrettsplassen (værforbehold). Reidar Berntsen og Yngvar Udø stiller opp i år også.

Ca. kl. 12.10 Småbarnstoget. Vennesla sko[1]lemusikkorps og flaggborgen stiller opp ved scenen og går en runde rundt banen. Utdeling av gratis is til småbarna.

Etter småbarnstoget: Gudstjeneste v/ Filadelfia Vennesla. Andakt ved barnepastor Hilde T. Phen. Sangteam fra Filadelfia stiller.

BARNELEKER Kl. 10.30 - 12.30: I år blir det barneleker. Det er gratis for alle barn å være med. Sekkeløp, bok[1]sekasting, potetløp og ringspill kan du prøve deg på så mye du vil. Biffen stiller med en liten godtepremie til alle som er med.

FOLKETOGET GÅR KL 16.00:

Oppstilling i Skolevegen kl 15.30 Toget går kl. 16.00 . Rute:  Skolevegen – Aura[1]vegen – Sentrumsvegen – Herredshuset – Bruvegen – Drivenesvegen – Idrettsplassen.

REKKEFØLGE I FOLKETOGET

• Flaggborg v/kommunestyret Kommunestyret
  • Vennesla musikkorps
  • Vennesla Røde Kors 1. Vennesla speidergruppe
  • Veterankorpset
  • Vennesla turnforening
  • Vennesla karateklubb
  • Vennesla skolemusikkorps
  • I.L. Vindbjart - ski - friidrett - håndball
  • Vennesla motorsportsklubb
  • Vennesla svømmeklubb
  • Vennesla Fox Klubb
  • Vindbjart FK
  • Veteranbiler
  • Russen

Andre foreninger enn de som er påmeldt, har ikke anledning til å være med i toget. Parkering for funksjonshemmede ved den gamle brannstasjonen, ved sydsiden av Her[1]redshuset og ved Spar Bruveien. Vi henstiller til alle om ikke å stille seg foran bilene med funksjonshemmede.

ETTERMIDDAGSARRANGEMENT PÅ IDRETTSPLASSEN KL 17.00

Velkommen ved konferansier Ove Holmquist Arntzen

Vennesla Musikkorps spiller

Tale for dagen ved Bjarne Nordhagen, tidligere sogneprest i Vennesla, kjent for de fleste og nå personalsjef i Agder og Telemark bispedømme.

Sang ved Daniel Skyttemyr og Caroline Dubland Andersen fra Moonlight

Russetalen v/ russepresident Ida Thomassen

Sang ved Iva Ingersol fra Vennesla kulturskole

Hilsen fra våre nye landsmenn v/ Deo Ndayissaba

Sang ved Sakada Cheam Chun fra Moonlight

Utdeling av premier til vinnerne av folketoget

Konkurranse i trillebårkjøring. Årets råeste trillebårrace. Speaker er Harry Andersen.

RUSFRITT UNGDOMSRANGEMENT VED MOSEIDSTRANDA FRA KL 20.00

Skumparty, funball og konsert

Moonlight og Vennesla Aktivitetsklubb (VAK) inviterer til gratis skumparty, for store og små og konsert med talentfulle ungdommer fra scenen. Konkurranser, sumobryting og funball (boblefotball). Kanskje dukker det opp en overraskelse Blir satt opp varmetelt, men oppfordring om å ta med skift/varmt tøy. Det blir salgsbod med salg av mat, drikke, pledd og evt. regnponchoer.

FYRVERKERI KL. 23.00

Øvrebø

• Kl 10.00: Gudstjeneste i Øvrebø kirke
  • Kl 11.00: Kafé og kiosk åpner
  • Kl 11.00: Aktiviteter ute: Fiskedam, hoppeslott, rodeo, ballkast, lykkehjul, trehjulsykkelløp, gravemaskin
  • Kl 11.30: Velkommen inn i hallen ved Linda T. Strandskogen og Anne M. Austgulen
  • Kl 12.00: Oppstilling til toget ved kirkestua, toget går 12.30
  • Kl 13.30: Tale for dagen av elever på 7 trinn: Irene Øvland, Adrian Strandskogen Greibesland, Adele Dalane og Åsmund Dalane. Musikkvideo med 7 trinn.
  • Kl 14.30: Sanginnslag ved koret Gjenklang. Allsang «Ja vi elsker»
  • Kl 15.00: Festtale ved ordfører Nils Olav Larsen
  • Kl 16.00: Korpset spiller og gir videre stafettpinnen. Allsang: «Norge i rødt, hvitt og blått». Forsangere er Adele Dalane og Irene Øvland
  • Kl 17.00: Premie til beste klasse i toget. Diverse premieutdelinger
  •  Vi takker for dagen med allsang «Gud signe vårt dyre Fedreland»

Hægeland

KL 10:30 Oppmøte ved herredshuset. Korpset spiller. Folketog til Hægeland og Øvrebø Omsorgssenter. Velkommen fra leder av 17. mai komiteen og appell ved 7. klasse elever ved Eikeland oppvekstsenter Korpsmusikk og allsang

KL 12:00 Gudstjeneste i Hægeland kirke

• KL 13:00 Kafeteria i Grendehuset på Eikeland oppvekstsenter. Salg av komper, kaffe og kaker. Kiosksalg
  • KL 14:00 Leker og aktiviteter
  • KL 15:00 Underholdning ved utendørsscenen. Sang av barnekoret. Festtale av Bjarne Roland. Musikalsk innslag av Maria Syvertsen. Dans av Angelos.

Røyknes:

Kl 14.00: Vi møtes på Røyknes grendehus og synger nasjonalsangen. Deretter kaffi og kaker inne, før vi avslutter med lek og loddsalg ute.