Nok en annerledes 17. mai står for dørene grunnet covid-19 situasjonen. Under finner du informasjon om årets 17. mai feiring i nedre Vennesla, Øvrebø og Hægeland. 

Digitalt program
Det er også et digitalt program for morgenarrangementet med bekransning av bauta og selve hovedprogrammet. Dette er filmet på forhånd, og offentliggjøres på Youtube 17. mai kl. 09.00. 

Nedre Vennesla
Nedre Vennesla har en egen Facebook side

Øvrebø
Øvrebø har en egen Facebook side for 17. mai 2021. 

  • Bilkortesje starter fra Sandrip kl. 11.15. Bilkortesjen kjører gjennom bygda og  avsluttes ved Øvrebø kirke ca. kl. 13.45. For mer informasjon om når bilkortesjen ankommer de ulike stedene se programmet her. Det er også laget et arrangement på Facebook som du finner her
     
  • Rebusløp i bil kl. 16.00 til 18.00. Påmelding og registrering ved kiosken i skolegården. (Kjør inn v/ hallen). Det vil ta i underkant av 2 timer å fullføre løypa som tar deg rundt i bygda. Det koster 250,- pr bil uansett hvor mange som er med. Rabatt ved forhåndspåmelding på Facebook. Hver bil har ansvar for å følge smittevernreglene (samme kohort etc). Løypa er tilpasset med aktiviteter og oppgaver for både voksne og barn. Aktivitetene på postene gir poeng. Premiering for de med høyest poengsum, samt fine premier underveis i løypa, med blant annet fiskedam. Det blir livesending på Radio Loland under hele rebusløpet. Det er også laget et arrangement på Facebook som du finner her
     

Hægeland

  • Rebusløp i bil kl. 13.00. I år som i fjor blir 17.mai på Hægeland feiret i bil med et rebusløp. Rebusløpet starter ved Eikeland skole kl.13. Men det er mulig å starte frem til kl.14, så vi oppfordrer til å komme litt spredd så ikke d blir så lang kø. Hver bil har ansvar for å følge smittevernreglene (samme kohort etc). Det koster 200,- pr. bil (eller pr. Mopedfølge) der inntektene går til 8 klasse (Polentur). I hver bil må en eller flere bli medlem av ei lukket Facebook gruppe. Der vil det bli lagt ut informasjon, bonusoppgaver og svar på noen av postene. Gruppen blir slettet i etterkant av løpet. Det er lurt å ta med penn, men ark til å svare på får dere utdelt. Det vil ta i ca. 2 timer å fullføre løypa. For mer informasjon se Facebook arrangementet her.
     

Ønsker alle en så fin feiring som mulig i disse tider. 

Gratulerer med dagen!