Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Jobbe i Vennesla

Velkommen som jobbsøker!

Vennesla er en attraktiv kommune med ca. 14 200 innbyggere. Vi har stor tilflytting, gode oppvekstvilkår og flotte turområder. Gode arbeidsforhold og et godt arbeidsmiljø gjennom medbestemmelse, medinnflytelse og samarbeid, gjør Vennesla kommune til en god arbeidsplass for ca 1100 ansatte.

Vennesla kommune er en fremtidsrettet arbeidsplass der serviceinnstilling, endringsvillighet og stolthet over egen arbeidsplass er sentrale kvaliteter. Vi tar utgangspunkt i at medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs og at dette skal vise seg i praktisk handling. Vennesla kommune har som mål å være en attraktiv arbeidsgiver som klarer å rekruttere nok arbeidskraft, og ha kvalifiserte og motiverte ansatte.

Har du lyst til å jobbe med varierte og meningsfylte oppgaver? Vil du dele din kompetanse og bidra med å utvikle og forbedre tjenestetilbudet til våre innbyggere og vår egen organisasjon? Da er kanskje en jobb i Vennesla kommune noe for deg! Hos oss finner du dyktige kolleger, en løsningsorientert kultur med muligheter for faglig og personlig utvikling.

Vi publiserer fortløpende stillingsutlysninger her på kommunens hjemmeside og gjennom stillingsportalen jucan.no