Førstemann til mølla

Eller du kan bytte inn turen og heller få 5.000 kroner du kan bruke på bilen din.

I midten av januar er det klart for nytt ungdomsprosjekt i regi av Nullvisjonen i Agder.

Er du mellom 18 og 24 år er det bare å melde seg på. Førstemann til mølla får plass på kursene. Det er i alt 30 plasser fra Vest-Agder. 12 plasser er reservert ungdom fra Vennesla, Søgne og Songdalen

Få venndøler

- Av en eller annen merkelig grunn har få ungdommer fra Vennesla kommune deltatt. Det er litt trist. For det bør være midt i blinken. Dessuten får du masse moro helt gratis, sier leder forNullvisjonen i Vennesla, Søgne og Songdalen, Tom Erik Dønnestad.

- Kom igjen da, oppfordrer Vennesla kommunes nullvisjon-ansvarlige, Ingrid Konsmo. Hun synes det er litt teit at ikke flere venneslaungdommer benytter denne kjempemuligheten til å tjene 5.000 kroner eller bli med på en spennende tur. I åt åpnes det også for ungdom fra Iveland.

Ungdomsprosjektet slutter hver vår med overnattingstur til Rudskogen og en hel dag med dritkul kjøring

Før det må du gjennom tre samlinger på kveldstid. Det vanker pizza og spennende program hver kveld. Du skal blant annet møte et trafikkoffer som forteller detaljert om ulykken vedkommende selv var involvert i. Du skal også gjennom et åtte timers kurs på Skandinavisk Trafikksenter.

-Dessuten må du forplikte deg til å kjøre greit. Vanker det bot eller prikker, mister du plassen og muligheten til Rudskogen-tur eller pengegaven, sier Dønnestad.

Dette er en kjempemulighet for ungdom fra Vennesla som dyrker hobbyen med bil eller råning. Meld dere på før det er for sent. Første samling er i midten av januar. Det haster med andre ord litt.

Påmelding skjer her eller til Tom Erik Dønnestad 906 67 689