Morgenarrangement

07.50 Bekransning av bautaen og tale ved Bjarne Nordhagen. Sang av Vegard Åteigen. Leder av morgenarrangementet er Eivind Drivenes. Allsang ”Fedrelandssalmen” og ”Ja, vi elsker dette landet”. Slutt kl. 08.10.
08.15 Frokost for korpsene i kantina på Vennesla videregående skole.

Skoletoget

09.00 Oppstilling i Skolevegen
09.30 Toget går. Rute: Skolevegen - Venneslaheimen omsorgssenter – Sentrumsvegen – Herredshuset – Bruvegen – Drivenesvegen – Hunsfossvegen - Hunsfoss

Rekkefølgen i skoletoget
Flaggborg ved 1. Vennesla speidergruppe av NSF
Vennesla skolemusikkorps
Samkom skole
Vennesla skole
Hunsfoss skole
Kvarstein skole
Vennesla musikkorps
Vennesla ungdomsskole
Moseidmoen skole
Russen

Parkering for funksjonshemmede ved sørsiden av Herredshuset, vis-a-vis Biffen og ved Spar Bruveien. Vi henstiller til alle om ikke å stille seg foran bilene med funksjonshemmede.
Når toget kommer til Hunsfoss, ber vi om at alle skoler stiller opp etter nærmere henvisning, så blir det fellessang av «Ja, vi elsker» med begge korpsene og alle skolebarna.

Formiddagsarrangement på Hunsøya

11.00 Velkommen ved konferansier Jens Ole Høiåsen
Vennesla Musikkorps og Vennesla skolemusikkorps spiller ”Ja, vi elsker».
Alle skolebarna synger. Forsanger Anette Jakobsen og elever ved Vennesla barneskole, 3b. Elevene synger også Venneslasangen.
Dans ved elever fra 8. trinn på Sal&scene - Vennesla ungdomsskole
Tale ved leder i Vennesla barne- og ungdomsråd, Marius Dubland Andersen
Dans ved jentegruppa til Phace2face
Vennesla kulturskole: Utdrag fra "Olsenbanden jr. - på sirkus"
Utdeling av premier i tegnekonkurransen

Ca 12.00 Småbarnstoget. Vennesla skolemusikkorps og flaggborgen stiller opp ved scenen og går en runde etter skolemusikken. Utdeling av is til småbarna.

Etter småbarnstoget: Gudstjeneste v/ Norkirken. Andakt ved Kristian Nesbu Vatne. Sangere og musikere fra Norkirken Vennesla.

Barneleker

Kl. 10.30-12.30
I år blir det barneleker inne i PM5 ved Vennesla Turnforening. Det er gratis for alle barn å være med. Sekkeløp, boksekasting, potetløp og ringspill kan du prøve deg på så mye du vil. Biffen stiller med en liten godtepremie til alle som er med.

Folketoget

15.30 Oppstilling i Hunsfossvegen
16.00 Toget går. Rute: Hunsfossvegen – Drivenesvegen – Bruvegen – Kulturhuset – Sentrumsvegen - Graslia - Hunsfoss

Rekkefølge i folketoget
Vindbjart FK
Veteranbiler
Russen
Andre foreninger enn de som er påmeldt, har ikke anledning til å være med i toget. Parkering for funksjonshemmede vis-a-vis Biffen, ved Spar Bruveien og ved Agder Lyd.. Vi henstiller til alle om ikke å stille seg foran bilene med funksjonshemmede.

Ettermiddagsarrangement på Hunsøya

17.00-18.15
Velkommen ved konferansier Odd Grønberg
Vennesla Musikkorps spiller ”Fedrelandssalmen»
Tale for dagen ordfører i Vennesla, Nils Olav Larsen
Sang ved fordypningselevene fra Vennesla kulturskole
Russetalen v/ russepresident Marius Fjellet
Parkour ved Vennesla Turnforening
Hilsen fra våre nye landsmenn
Oppvisning ved Harliklubben
Utdeling av premier til vinnerne av folketoget
Konkurranse i trillebårkjøring. Årets råeste trillbårrace. Speaker er Harry Andersen.

Rusfritt kveldsarrangement ved Moseidstranda

20.30-22.30
– Skumparty, Funball og konsert

Moonlight og Vennesla Aktivitetsklubb (VAK) inviterer til gratis skumparty og konsert med flere talentfulle ungdommer. Konkurranser, sumobryting, funball (boblefotball). Blir satt opp varmetelt, men oppfordring om å ta med skift/varmt tøy. Mer info tidl. i avisen. Glowsticks, pledd og evt. regnponchoer.

Fyrverkeri